Semesterläsning

Semestertid brukar i mitt fall betyda tid för att läsa lite mer böcker än vanligt. Till vardags finns det sällan tid att läsa annat än facklitteratur relaterat till det jag för stunden håller på med, så sommaren är en skön möjlighet att vidga vyerna lite. I högen att läsa de närmaste veckorna finns bland annat:

4 timmars arbetsvecka : konsten att leva mer & jobba mindre av Timothy Ferriss

Fotografens ögonblick av Joe McNally

Du – ett varumärke av Per Frykman & Karin Sandin

Atomtorg, porrharar & Hitlerslussar : 160 genom Baltikum av Jan Jörnmark & Katarina Wikars

På sommaren tar också många av de tidningar och magasin jag läser en liten paus i utgivningen, så det blir möjligt att hinna ikapp lite. Jag hoppas hinna med ett antal nummer av Utemagasinet, Kamera & Bild och Camera Natura innan vardagen börjar igen.