Resfeber och packningsångest

Imorgon bär det av på konferensresa med jobbet till Österrike. Några dagar av diskussioner om företagets utveckling och framtid blandat med lite skidåkning och upplevelser. Som vanligt när jag skall iväg drar packningen ut på tiden och det blir smått ångestfullt att bestämma vad som skall med. Jag reser inte särskilt ofta och har därför inte några egentliga fasta rutiner för hur jag packar. Normalt glömmer jag åtminstone inget väsentligt. 

Men hur svårt skall det vara?! Varje gång när jag förbannar mig själv för att inte ha blivit klar med packningen förrän i sista minuten kommer tankarna – jag behöver få bättre rutin på det här! Jag borde skriva ner en utrustningslista att packa efter på samma sätt som jag hade till ungdomens hajker och scoutläger! Strumpor och kalsonger precis som i listorna i min gamla scoutuppslagsbok, däremot kanske snarare laddsladd till telefonen och sjukförsäkringskort än hajkbricka och kompass.

Nästa gång så…

Dag 11 i #blogg100