Jag antar utmaningen #blogg100

Fredrik Wass bloggade en utmaning häromdagen – ”Varje dag, 100 dagar i rad, måste minst ett nytt inlägg publiceras på din egen blogg.”. Möjligen mot bättre vetande bestämde jag mig för att ta mig an denna utmaning!

Som synes på den här bloggen har jag inte bloggat så frekvent innan, tillsammans med en gammal kursblogg jag skrev när jag läste kursen ”Att skriva för webben och interaktiva medier” för några år sedan så har jag bara producerat några tiotal inlägg. 100 inlägg på lika många dagar är alltså en rejäl ökning. Precis som Fredrik skriver i sin utmaning så tror jag att inspiration och kvalitet kommer med övning och vana, jag hoppas att utmaningen skall vara den inspiration och ”press” jag behöver för att prioritera att skriva mer och bättre.

Jag gillar att skriva men skriver numera mest epost i tjänsten, dessutom på nästan bara engelska.  Här kommer jag att blogga på svenska och försöka återta lite av skrivvanan från uppsatserna under gymnasieåren.

Jag hoppas fylla min 100 inlägg med kommentarer på aktuella händelser, lite erfarenheter jag gjort när jag nyss bytte min arbetsdator från en pc till en mac tillsammans med en och annan fundering om livet. Kanske blir det också några statusrapporter om hur det går med 40 år och 90 kilo – tredje sommaren (läs mina gamla inlägg för förklaring). Säkert blir det till sist ett och annat om WebCoast – knytkonferensen i Göteborg för alla oss som jobbar, leker och umgås med webben.

Dag 1 i #blogg100

2 reaktioner till “Jag antar utmaningen #blogg100”

  1. Jag har också hakat på. Bloggar visserligen en del redan tidigare men tänkte att det kunde vara roligt att ingå i ett sammanhang med andra ett tag. Kanske koordinera och skriva om samma ämne vissa dagar.

    Lycka till!

    1. Tack! Skall bli kul att följa dina inlägg också. Jag är gärna med på koordinerade ämnen om ett par veckor eller så när jag fått upp vanan lite.

Kommentarer är stängda.