WebCoast – precis som planerat fast ännu bättre

Dagens start på WebCoast blev precis som vi planerat, fast ännu bättre! Allt har flutit på fantastiskt bra, alla deltagare verkar nöjda och många har på olika sätt hjälp till för att göra konferensen så bra den kan bli.

I år provade vi ett nytt grepp och lade till en halv dag med längre workshops, det är dem vi haft idag. Personligen trodde jag i förväg att vi kanske skulle få 80-100 av konferensens totalt 250 deltagare i dagens program. Strax efter workshopparna startat hade 154 personer (!) redan kommit och checkat in – fantastiskt vilket gensvar! Utvärderingen kommer säkert ge ytterligare information om vad deltagarna uppskattat och inte i workshopparna, men det känns redan nu som att de kommit för att stanna.

När vi stängde incheckningen strax efter 19.00 ikväll hade mer än 230 personer kommit, resterande 15-20 personer lär dyka upp imorgon bitti.

Trött i fötter och öron men glad och nöjd i själ och hjärta säger jag härmed god natt! Imorgon bitti fortsätter WebCoast.

 

Dag 50 i min #blogg100

En kommentar till “WebCoast – precis som planerat fast ännu bättre”

Kommentarer är stängda.