En dag i WebCoasts tecken

Dagen idag har gått helt i WebCoasts tecken. Jag är nyss hemkommen efter en lång härlig dag med trevliga möten och lärorika sessioner. I princip har allt gått enligt planeringen och jag är mycket nöjd med hur dagen förlöpt.

Som arrangör hinner man ju inte alltid gå på alla sessioner man skulle önska, men jag har ändå hunnit lyssna och lära mer om bland annat Klout, nya former av (e-)demokrati, presentationsteknik, att söka bilder till mina presentationer och laptoping. Utöver sessionerna har vi bland annat haft lunchbeat/lunchdisco och en fin middag med quiz och efterföljande disco i kongresshallen.

Fyra duktiga studenter från event-utbildningen på Lindholmen hjälpte till under dagen. Stort tack till Marko, Mikael, Sara och Sophia för både handräckning, positiv attityd och initiativförmåga!

Dagen började som vårdag och slutade i snöstorm – Göteborg visar upp alla sina sidor för våra besökare!

 

Dag 51 i min #blogg100