Blogg100 med förhinder

Det höll i 44 dagar – sedan kom det första avbrottet i min tänka 100-dagars svit med blogginlägg. Jag har haft mycket att göra och varit trött på kvällarna – nu blev det helt enkelt lite för mycket på en gång.

Jag bloggar dock inte i första hand för de hundra dagarna utan för min egen och mina läsares skull, så även om jag formellt sett inte fyller kravet på att blogga 100 dagar i följd tänker jag fortsätta min egen blogg100-utmaning. Målgången blir givetvis lite senare än för dem som följer Fredrik Wass utmaning till punkt och pricka men vad gör det – jag hoppas ju att det inte blir något stopp när de 100 dagarna är till ända utan att jag fått upp tempot och vill fortsätta blogga regelbundet .

Dagens inlägg är som synes lite av meta-karaktär, imorgon återkommer jag med ett vanligt inlägg.

 

Dag #45 i min #blogg100

3 reaktioner till “Blogg100 med förhinder”

Kommentarer är stängda.